Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οπεκα - ΟΠΕΚΑ Κοινωνικός τουρισμός 2019 αποτελέσματα ΟΓΑ-Συντάξεις Αυγούστου, ΚΕΑ, ΟΑΕΔ - opeka ...

Οπεκα - ΟΠΕΚΑ Κοινωνικός τουρισμός 2019 αποτελέσματα ΟΓΑ-Συντάξεις Αυγούστου, ΚΕΑ, ΟΑΕΔ - opeka .... Το neolaia.gr συγκεντρώνει όλα τα νέα για οπεκα επιδόματα. Για να χορηγηθεί η αίτηση πρέπει να υποβληθεί οριστικά και να έχει. 16,585 likes · 136 talking about this · 149 were here. Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης επιδόματος παιδιού. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για οπεκα.

16,585 likes · 136 talking about this · 149 were here. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταβληθεί το επίδομα των πολυτέκνων και τρίτεκνων ασφαλισμένων μητέρων. Ποιοι δικαιούχοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους. Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης επιδόματος παιδιού. Στις 29 απριλίου και όχι στις 30 (η 30η απριλίου συμπίπτει με τη μ.

ΟΠΕΚΑ : Επιδόμα 1.000 ευρώ σε πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες - ΤΑ ΝΕΑ
ΟΠΕΚΑ : Επιδόμα 1.000 ευρώ σε πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες - ΤΑ ΝΕΑ from www.tanea.gr
Μόνο γι' αυτό το μήνα ο οπεκα θα πληρώσει τα επιδόματα στους δικαιούχους στις παρακάτω ημερομηνίες 12 μαρτίου κλείνει η πλατφόρμα α21 του οπεκα. Στις 29 απριλίου και όχι στις 30 (η 30η απριλίου συμπίπτει με τη μ. Από την 1η ιανουαρίου του 2019, ο οργανισμός προνοιακών επιδομάτων και κοινωνικής αλληλεγγύης (οπεκα) θα χορηγεί και τα προνοιακά επιδόματα σε άτομα με αναπηρία, το επίδομα στεγαστικής. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα των αμεα και των ατόμων με χρόνιες παθήσεις να. Ξεκίνησε η χρηματική πίστωση των ποσών των επιδομάτων από τον οργανισμό οπεκα σε πάνω από 1,5 εκατομμύρια ειδικότερα ο οργανισμός οπεκα θα καταβάλλει σήμερα τα παρακάτω επιδόματα Πράσινο φως για επίδομα ενοικίου, γέννας και άλλα προνοιακά επιδόματα. Ποιοι δικαιούχοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Στις 29 απριλίου και όχι στις 30 (η 30η απριλίου συμπίπτει με τη μ.

Την τελευταία εργάσιμη του απριλίου 2021 θα καταβληθούν από τον οργανισμό τα η πληρωμή από τον οπεκα μηνός απριλίου 2021 στους δικαιούχους των προνοιακών και διατροφικών. Μέσα τις επόμενες ημέρες θα δοθεί το επίδομα σε χιλιάδες μητέρες. Παρασκευή) ο οπεκα θα καταβάλλει τα εξής επιδόματα Επισημαίνεται ότι η μη οριστικοποιημένη αίτηση δεν θεωρείται υποβληθείσα. Οι πληρωμές για τα επιδόματα οπεκα ιανουαρίου. Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης επιδόματος παιδιού. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για οπεκα. Τι αλλάζει για την προστασία από τον κορωνοϊό και την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού στις περιφερειακές διευθύνσεις και στην. Πότε καταβάλλονται επιδόματα και παροχές μία σειρά από επιδόματα και παροχές θα καταβληθούν τις επόμενες ημέρες. Πότε θα καταβληθούν από τον οπεκα το επίδομα παιδιού, επίδομα στέγασης και προνοιακά επιδόματα. Πέμπτη, 4 μαρτίου 2021 λόγω των έκτακτων γεγονότων, τα γραφεία του οπεκα στην περιφερειακή διεύθυνση λάρισας παρέμειναν κλειστάπέμπτη 4 μαρτίου και παρασκευή 5 μαρτίου. Ο οπεκα διαχειρίζεται την παροχή 10 προνοιακών αναπηρικών επιδομάτων σε περίπου 163.000 δικαιούχους. Ο έλεγχος των επισυναπτόμενων δικαιολογητικών γίνεται από τον οπεκα μόνο μετά την οριστική υποβολή της αίτησης.

Ποια επιδόματα θα καταβληθούν τη δευτέρα. Το neolaia.gr συγκεντρώνει όλα τα νέα για οπεκα επιδόματα. Τα επιδόματα που καταβάλλονται στις 31 μαρτίου. Πέμπτη, 4 μαρτίου 2021 λόγω των έκτακτων γεγονότων, τα γραφεία του οπεκα στην περιφερειακή διεύθυνση λάρισας παρέμειναν κλειστάπέμπτη 4 μαρτίου και παρασκευή 5 μαρτίου. Για να χορηγηθεί η αίτηση πρέπει να υποβληθεί οριστικά και να έχει.

Επίδομα παιδιού: Άνοιξε η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ για την υποβολή αιτήσεων | Pentapostagma
Επίδομα παιδιού: Άνοιξε η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ για την υποβολή αιτήσεων | Pentapostagma from www.pentapostagma.gr
Πότε καταβάλλονται επιδόματα και παροχές μία σειρά από επιδόματα και παροχές θα καταβληθούν τις επόμενες ημέρες. Ο έλεγχος των επισυναπτόμενων δικαιολογητικών γίνεται από τον οπεκα μόνο μετά την οριστική υποβολή της αίτησης. Την παρασκευή 30 οκτωβρίου καταβάλλονται από τον οργανισμό προνοιακών επιδομάτων και κοινωνικής αλληλεγγύης (οπεκα). Πώς θα γίνεται η εξυπηρέτηση του κοινού στις περιφερειακές διευθύνσεις και στην κεντρική υπηρεσία. Την παρασκευή 30 οκτωβρίου καταβάλλονται από τον οργανισμό προνοιακών επιδομάτων και κοινωνικής αλληλεγγύης (οπεκα) παροχές, ύψους. Τι αλλάζει για την προστασία από τον κορωνοϊό και την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού στις περιφερειακές διευθύνσεις και στην. Πέμπτη, 4 μαρτίου 2021 λόγω των έκτακτων γεγονότων, τα γραφεία του οπεκα στην περιφερειακή διεύθυνση λάρισας παρέμειναν κλειστάπέμπτη 4 μαρτίου και παρασκευή 5 μαρτίου. Στις 30 οκτωβρίου η καταβολή επιδομάτων.

Επισημαίνεται ότι η μη οριστικοποιημένη αίτηση δεν θεωρείται υποβληθείσα.

Ο έλεγχος των επισυναπτόμενων δικαιολογητικών γίνεται από τον οπεκα μόνο μετά την οριστική υποβολή της αίτησης. Ξεκίνησε η χρηματική πίστωση των ποσών των επιδομάτων από τον οργανισμό οπεκα σε πάνω από 1,5 εκατομμύρια ειδικότερα ο οργανισμός οπεκα θα καταβάλλει σήμερα τα παρακάτω επιδόματα Ο οπεκα διαχειρίζεται την παροχή 10 προνοιακών αναπηρικών επιδομάτων σε περίπου 163.000 δικαιούχους. Μέσα τις επόμενες ημέρες θα δοθεί το επίδομα σε χιλιάδες μητέρες. Για να χορηγηθεί η αίτηση πρέπει να υποβληθεί οριστικά και να έχει. Τα επιδόματα που καταβάλλονται στις 31 μαρτίου. Ποιοι δικαιούχοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους. Πράσινο φως για επίδομα ενοικίου, γέννας και άλλα προνοιακά επιδόματα. Τι αλλάζει για την προστασία από τον κορωνοϊό και την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού στις περιφερειακές διευθύνσεις και στην. Την παρασκευή 30 οκτωβρίου καταβάλλονται από τον οργανισμό προνοιακών επιδομάτων και κοινωνικής αλληλεγγύης (οπεκα) παροχές, ύψους. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα των αμεα και των ατόμων με χρόνιες παθήσεις να. Από την 1η ιανουαρίου του 2019, ο οργανισμός προνοιακών επιδομάτων και κοινωνικής αλληλεγγύης (οπεκα) θα χορηγεί και τα προνοιακά επιδόματα σε άτομα με αναπηρία, το επίδομα στεγαστικής. Το neolaia.gr συγκεντρώνει όλα τα νέα για οπεκα επιδόματα.

Ξεκίνησε η χρηματική πίστωση των ποσών των επιδομάτων από τον οργανισμό οπεκα σε πάνω από 1,5 εκατομμύρια ειδικότερα ο οργανισμός οπεκα θα καταβάλλει σήμερα τα παρακάτω επιδόματα 12 μαρτίου κλείνει η πλατφόρμα α21 του οπεκα. Ποιοι δικαιούχοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα των αμεα και των ατόμων με χρόνιες παθήσεις να. Πράσινο φως για επίδομα ενοικίου, γέννας και άλλα προνοιακά επιδόματα.

ΟΠΕΚΑ: Εγκρίθηκε η πληρωμή για το επίδομα ανασφάλιστων υπερήλικων - Δικαιούχοι • Χamos
ΟΠΕΚΑ: Εγκρίθηκε η πληρωμή για το επίδομα ανασφάλιστων υπερήλικων - Δικαιούχοι • Χamos from xamos.gr
Μέσα τις επόμενες ημέρες θα δοθεί το επίδομα σε χιλιάδες μητέρες. Παρατείνεται έως τις 31 δεκεμβρίου το επίδομα γέννησης σε νέους γονείς. Την παρασκευή 30 οκτωβρίου καταβάλλονται από τον οργανισμό προνοιακών επιδομάτων και κοινωνικής αλληλεγγύης (οπεκα). Είναι αναφαίρετο δικαίωμα των αμεα και των ατόμων με χρόνιες παθήσεις να. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταβληθεί το επίδομα των πολυτέκνων και τρίτεκνων ασφαλισμένων μητέρων. Ποιοι δικαιούχοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους. Άρχισε η υποβολή των ο έλεγχος των επισυναπτόμενων δικαιολογητικών γίνεται από τον οπεκα μόνο μετά την οριστική. Το neolaia.gr συγκεντρώνει όλα τα νέα για οπεκα επιδόματα.

Στις 29 απριλίου και όχι στις 30 (η 30η απριλίου συμπίπτει με τη μ.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταβληθεί το επίδομα των πολυτέκνων και τρίτεκνων ασφαλισμένων μητέρων. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για οπεκα. Ο οπεκα διαχειρίζεται την παροχή 10 προνοιακών αναπηρικών επιδομάτων σε περίπου 163.000 δικαιούχους. Μέσα τις επόμενες ημέρες θα δοθεί το επίδομα σε χιλιάδες μητέρες. Οι αιτήσεις για το επίδομα παιδιού από το έτος 2018 και μετά υποβάλλονται μέσω της ιστοσελίδας της ηδικα α.ε www.idika.gr ή του οπεκα www.opeka.gr. Στις 31 μαρτίου η καταβολή επιδομάτων. Την παρασκευή 30 οκτωβρίου καταβάλλονται από τον οργανισμό προνοιακών επιδομάτων και κοινωνικής αλληλεγγύης (οπεκα) παροχές, ύψους. Το neolaia.gr συγκεντρώνει όλα τα νέα για οπεκα επιδόματα. Στις 29 απριλίου και όχι στις 30 (η 30η απριλίου συμπίπτει με τη μ. Στις 30 οκτωβρίου η καταβολή επιδομάτων. Ο έλεγχος των επισυναπτόμενων δικαιολογητικών γίνεται από τον οπεκα μόνο μετά την οριστική υποβολή της αίτησης. Από την 1η ιανουαρίου του 2019, ο οργανισμός προνοιακών επιδομάτων και κοινωνικής αλληλεγγύης (οπεκα) θα χορηγεί και τα προνοιακά επιδόματα σε άτομα με αναπηρία, το επίδομα στεγαστικής. Την παρασκευή 30 οκτωβρίου καταβάλλονται από τον οργανισμό προνοιακών επιδομάτων και κοινωνικής αλληλεγγύης (οπεκα).

Post a Comment for "Οπεκα - ΟΠΕΚΑ Κοινωνικός τουρισμός 2019 αποτελέσματα ΟΓΑ-Συντάξεις Αυγούστου, ΚΕΑ, ΟΑΕΔ - opeka ..."